Ny eiendomsforvalter på plass i SAJA

Christopher Sæter har startet i stilling som eiendomsforvalter i drifts- og forvaltningsselskapet SAJA.
21.05.2024

Som del av forvaltningsteamet vil han blant annet jobbe med utleie, leietakeroppfølging og koordinering av ulike drifts- og vedlikeholdsoppgaver i eiendommer SAJA forvalter for sine oppdragsgivere.

Christopher har mange års erfaring med eiendomsmegling og rådgiving hos henholdsvis OBOS eiendomsforvaltning, OBOS eiendomsmeglere og i EiendomsMegler1. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og holder for tiden på med en deltids masterstudie i eiendomsforvaltning og -utvikling hos NTNU Trondheim ved siden av jobben.

- SAJA er et spennende selskap som utmerker seg med en tydelig visjon om å bidra til bærekraftig forvaltning og drift av næringseiendom. Ved å spesialisere seg på å tilpasse tjenester som reduserer kostnader for eier og bruker av bygget samt forlenger byggets økonomiske levetid så oppnår vi gode resultater. Vi har fokus på bærekraft gjennom energioptimalisering i bygg og redusert forbruk gjennom tilpassede oppgraderingsløsninger, sier Christopher.

- SAJA er et spennende selskap som utmerker seg med en tydelig visjon om å bidra til bærekraftig forvaltning og drift av næringseiendom.
Bilde
Del på sosiale medier

Flere saker