Ny driftstekniker i SAJA

Ole Kristian Paulsen har startet i stilling som driftstekniker i SAJA, som bistår eiendomsbesittere med aktiv forvaltning og drift av næringseiendom i Stor-Oslo.
12.10.2023

​​​Ole Kristian kommer fra stilling som assisterende drifts- og vedlikeholdsleder i Vestby kommune, der han blant annet jobbet med oppfølging av drift, bemanning, brukere og administrative rutiner i kommunens eiendommer. Han har også 3 års arbeidserfaring som driftstekniker i Newsec, og er utdannet tømrer.

Som driftstekniker i SAJA har Ole Kristian ansvar for driftsoppfølging i flere av eiendommene SAJA drifter i Moss og Oslo. Han får i tillegg interne roller som miljørådgiver og utomhusansvarlig.

- Vi får tillit fra stadig flere byggeiere, og vet hvor viktig menneskene og kompetansen er for å levere tjenester av høy kvalitet. Ole Kristian har svært relevant erfaring og får flere viktige roller i SAJA. Vi er både glade og stolte av å få ham på laget, sier daglig leder Lars Olav Jahre.

- SAJA er en spennende og dynamisk virksomhet i vekst. Her jobber flinke folk med ulik bakgrunn tett og på tvers av avdelinger - til beste for både eiendommen og leietakerne. Det er spennende å være med å videreutvikle virksomheten - og jeg liker kombinasjonen av ansvar, fleksibilitet og mulighet for personlig utvikling, sier Paulsen.
Del på sosiale medier

Flere saker