Ny driftskoordinator på plass

Anders Vromant Berg har startet i nyopprettet stilling som driftskoordinator i SAJA, som bistår eiendomsbesittere med aktiv, verdiøkende forvaltning og drift av næringseiendom i Stor-Oslo.
11.05.2022

Anders har lang erfaring innenfor eiendomsdrift, blant annet fra Borg Forvaltning, Newsec/Basale og Malling & Co. Han har blant annet utdannelse innen teknisk forvaltning og utvikling av eiendom fra Høgskulen på Vestlandet.

Som driftskoordinator har han ansvar for å planlegge, koordinere og følge opp SAJAs løpende drift av en bred eiendomsportefølje i Stor-Oslo.

Les også: Styrker driftsteamet med erfaren vaktmester

- SAJA er et ungt selskap med en lang historie, et solid fundament og en spennende fremtid. Jeg liker SAJAs filosofi om at god drift og forvaltning gavner både gårdeier, leietaker og omgivelsene, og det er spennende å skulle være med å bygge og videreutvikle selskapet.
- Vi må tilpasse organisasjonen ettersom driftsporteføljen vår vokser. Vi er glade for å ha fått en dyktig og erfaren ressursperson som Anders til den viktige stillingen som driftskoordinator,
sier daglig leder Lars Olav Jahre.
Del på sosiale medier

Flere saker