top of page
41🍂☕ #eiendomsutvikling #nord #kaffe #g

VI ÅPNER SERVICESENTER- STORSTUA!

Blant kontorhotellene på Bryn har vi nå åpnet servicesenter for våre leietakere. Med senteret har vi som formål å være fysisk til stede for å ta imot deres henvendelser. I Storstua kan du i tillegg nyte en kopp kaffe i hyggelige omgivelser. Åpningstiden til Servicesentret er hverdager fra kl. 09 – 16.  

Storstua 

Innredning i en elektrisk stil med mørke farger, og lamper og gulldetaljer som sørger for et stilfullt preg. Nei, vi snakker ikke om en av Grünerløkkas mange barer. Det som før var et gammelt lager, er nå et blitt en nyoppusset og fresh stortue med et interiør som består av nytt og gammelt. #Gjenbruk er et av våre konsepter som vi hele tiden jobber for å ivareta.  

 

Servering 

Vi serverer kvalitetskaffe og ferske bakevarer fra Norð bakeri og brenneri. Brenneriet samarbeider direkte med kaffegårder i Mellom-Amerika og Øst-Afrika. Kaffen er derfor sporbar, og de fineste bønnene er plukket ut for en lys brenning som bevarer de spennende smakene. Ble du nysgjerrig? Les mer på https://www.nordoslo.no/

 

Hva skjer videre? 

Fremover vil vi holde åpent hver ukedag, og alle er hjertelig velkommen for å ta en kopp kaffe, eller bare si hei. Det spekuleres i om det vil bli arrangert forskjellige happenings som temakvelder, quiz, after work-pils eller kanskje vaffeltirsdag? Etter hvert som det går mot varmere tider vil det også bli tilrettelagt for å sitte ute. Lokalet kan også leies på kveldstid og i helger. Kontakt service@saja.no for mer informasjon. 

 

 

Lett tilgjengelig med både tog og t-bane finner du oss i Østensjøveien 39/41. Velkommen! 

41🌼🍂 #eiendomsutvikling #sajaflex #bry
Saja Flex is all about gjenbruk, og det
bottom of page