Gjenbruk av leietakernes "søppel"!

Vi gjenbruker leietakernes "søppel" på Brynseng. Bidra gjerne du også men fremst av alt, Følg med, snart kan du sitte på disse med en kaffe i hånden. 

Stadig flere av oss er mer bevisste rundt miljøvalg, noe vi er glade for!

Bærekraft er mainstreem og varige løsninger betyr mye for folk. Vi i SAJA vil ha kvalitet og holdbare løsninger, og gjerne uten at det går på kompromiss med estestik. derfor bygger vi nå den kuleste uteserveringen dere skådet på Bryneng, kun av gjenbrukt matriale! Følg oss på facebook eller instagram for hyppigere oppdateringer!

God stemning på åpent hus i Josefines gate 30 den 21-22 sep.

Tusen takk til alle som kom på Open house i Josefinesgate 30.

4B ARKITEKTER har vært arkitekter for restaureringen av denne praktbygningen fra 1916. Bygningens eksteriør og interiør er fredet, så alle tiltak og endringer i bygningen er utført i nært samarbeid med Byantikvaren.

Bygningen er organisert rundt den flotte vestibylen med overlys, med korridor og rom ut mot fasaden. Det er innpasset nye baderom og kjøkken i eksisterende romstruktur, og lagt inn nye tekniske anlegg som ventilasjon, sprinkling og elektrisitet. Vi har gjenåpnet det originale glasstaket i vestibylen med nytt beskyttende glasstak over som opprinnelig. De opprinnelige takvinduene er også gjenåpnet, og det er montert nye dører som supplement til originale dører. Fasadene er rehabilitert med ny puss, nye balkongdekker og forhøyet rekkverk.

4B ARKITEKTER har bistått byggherre med prosjektering og rådgivning i både planleggings- og utførelsesfasen.

 

                                 Vinner av Frogner historielags rehabiliteringspris 2019.

Saja eiendom-event_222_WEB.jpg

Mye folk og god stemning på lunsjfesten på Brynseng

Fredag 23. august arrangerte SAJA, 2eat og Entra en åpen lunsjfest for leietakere, deres ansatte og nærmiljøet for å markere åpningen av 4 nye lunsjrestauranter i området rett ved Brynseng kollektivknutepunkt. Gratis mat, omvisning, mingling og operasang sto på menyen.

Saja eiendom_242_WEB.jpg

Ledige lokaler i Østensjøveien 43

Etablerer grønt kontorhotellkonsept

SAJA, som drifter, forvalter og utvikler næringseiendom, har utvidet tjenestetilbudet overfor gårdeiere med et grønt kontorhotellkonsept. Responsen i leiemarkedet er umiddelbar.

Vi har åpnet servicesenter!

Blant kontorhotellene på Bryn har vi nå åpnet servicesenter for våre leietakere. Med senteret har vi som formål å være fysisk til stede for å ta imot deres henvendelser. I vår "storstue" kan du i tillegg nyte en kopp kaffe i hyggelige omgivelser. Åpningstiden til servicesentret er hverdager fra kl. 09 – 16.  

Saja eiendom_235_WEB.jpg

HAGEN HAR ÅPNET

HAGEN er vår personalrestaurant i Østensjøveien 43. Alle våre leietakere på Bryn har tilgang hit, velkommen du også!