Personvernerklæring for nettstedet www.saja.no

(Sist oppdatert 16. februar 2022)

 

Denne personvernerklæringen beskriver hvorfor og hvordan SAJA Eiendom AS («SAJA» og «vi») som behandlingsansvarlig samler inn, bruker og håndterer data om besøkende på dette nettstedet – og hvilke rettigheter de besøkende har.

 

Daglig leder i SAJA har overordnet ansvar for behandling av personopplysninger på dette nettstedet.

 

Hva slags informasjon samler vi inn?
 

SAJA mottar, lagrer og behandler informasjon de besøkende registrerer på vår nettside, herunder navn, e-postadresse og telefonnummer de fyller inn i skjemaer på sidene – og andre personopplysninger de eventuelt sender oss via skjemaer og meldinger på sidene.
 

Vi bruker også ulike software-verktøy for å måle og samle anonymisert informasjon om hvordan besøkende bruker siden, for eksempel i form av lengden på besøk, hvilke undersider som besøkes, hva slags type enheter og hvilke land de besøkene kommer fra, med mer.


Hvordan samler vi inn informasjonen?


Når du fyller ut et skjema og/eller sender oss en melding på vår webside, blir informasjonen du oppgir lagret og brukt for å kunne besvare henvendelsen og/eller utføre de tjenester du ber om.

Informasjonen vil slettes når det ikke lenger er behov for den, for eksempel fordi henvendelsen er besvart og evt tjenester du ber om er ferdig levert/utført. Informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål.

 

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?
 

Vi samler inn både anonymiserte og ikke-anonymiserte personopplysninger på vårt nettsted som en naturlig og nødvendig del av vår forretningsvirksomhet, som går ut på å skaffe og utføre drifts-, forvaltnings- og beslektede oppdrag på en best mulig måte. Blant annet gjennom å kunne;
 

  1. svare på spørsmål og henvendelser om våre tjenester og ledige lokaler fra potensielle oppdragsgivere eller leietakere

  2. sende nyhetsbrev eller annen informasjon til interessenter som ønsker dette

  3. bistå eksisterende leietakere med teknisk og annen ønsket bistand i deres lokaler

  4. bruke anonymiserte statistiske data om hvordan nettsiden brukes så vi og våre partnere kan forbedre siden, innholdet og brukeropplevelsen – og kunne målrette tilpassede annonser mot besøkende og potensielle besøkende

 

Hvordan lagrer, bruker, deler og sletter vi besøkendes personopplysninger?

 

Våre nettsider hostes på Wix.com-plattformen. Dataene våre brukere legger igjen på siden kan bli lagret gjennom Wix.coms datalagring, databaser og Wix.com-applikasjoner. Dataene lagres i så fall på sikre servere bak brannmur. Les personvernretningslinjer for Wix.com her: https://no.wix.com/about/privacy

 

Informasjon besøkende oppgir i skjemaer eller meldinger på vår webside rutes som e-post til e-postadressen post@saja.no, en e-postkonto eid og disponert av SAJA.
 

Dataene vi mottar brukes av relevante personer hos SAJA til å besvare henvendelsene og forespørslene, eller til å utføre de tjenestene brukerne ber om. E-postene slettes når der besvart og/eller tjenestene brukerne forespør er ferdig utført/levert.

 

Våre samarbeidspartnere, for eksempel på utvikling, drift, innholdsproduksjon og markedsføring av nettsiden, kan gis tilgang til alle brukerdata vi mottar via vår nettside. De er i så fall å regne som databehandlere for SAJA som dataansvarlig, og databehandlingen reguleres av databehandlingsavtaler mellom SAJA og den enkelte samarbeidspartner.

 

SAJA kan fremlegge eller på annen måte tillate tilgang til dine personopplysninger iht. en lovpålagt anmodning, f.eks. stevning, rettsaker, ransakelsesordre eller rettskjennelse, eller i samsvar med gjeldende lover, hvis vi har god tro når det gjelder at loven krever at vi gjør det, med eller uten varsel til deg.

 

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på vår nettside?

 

For å besvare henvendelser og spørsmål og utføre eventuelle tjenester besøkende ber om via skjemaer og meldinger på vår nettside, bruker vi opplysninger i kontaktinformasjonen de har registrert, f.eks e-post, sms eller telefon. Besøkende på vår nettside kan også kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre måleverktøy?

 

SAJAs websider bruker informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på besøkendes enhet. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din for å unngå det.


Brukere kan blokkere informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren. Fremgangsmåten varierer i de ulike nettleserne.

 

Mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler i nettlesere her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

 

Hva slags cookies bruker vi?
 

Se oversikt over hvilke cookies som installeres på våre nettsider av Wix her: https://support.wix.com/en/article/cookies-and-your-wix-site#types-of-cookies 

SAJA bruker statistikksystemet Google Analytics for å innhente anonymisert informasjon om trafikk på nettsiden. Dette gjør vi for å analysere bruken av sidene og kunne forbedre funksjonalitet, innhold og brukeropplevelser. Det fremgår ikke informasjon om enkeltbrukere.


Hvordan kan besøkende endre eller trekke tilbake sitt samtykke?

 

Besøkende har rett til innsyn, endring og i visse tilfeller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder dem selv. De kan også protestere mot behandlingen, og kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av deres personopplysninger.
 

Ønske om innsyn må gis skriftlig. Vi vil svare så snart som mulig, og senest en måned etter mottatt henvendelse, med mindre spesielle omstendigheter gjør dette vanskelig.
 

Vi tilstreber å behandle brukernes personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlov, men kan ikke utelukke feil. Besøkende som blir oppmerksom på feilaktig eller uønsket behandling, eller ønsker å trekke tilbake sitt samtykke, bes kontakte oss så vi kan endre eller slette opplysningene.
 

Besøkende som har spørsmål eller anmodninger om innsyn, endring eller sletting av personopplysninger som er registrert om seg, bes rette dette til post@saja.no eller via fysisk post til vår postadresse nedenfor.

 

Besøkende som mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan klage til Datatilsynet.


Oppdateringer av personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen vil gjennomgås og vurderes regelmessig, og kan når som helst bli oppdatert med umiddelbar virkning for endringene. Besøkende oppfordres derfor til å å besøke den ofte. 

 

Kontaktinformasjon

SAJA Eiendom AS (Organisasjonsnummer 915 197 558)

Brynsveien 12, 0667 OSLO

E-post: post@saja.no 

Telefon: + 47 23 37 55 33