top of page

SAJA ansetter driftssjef

Robert Duncan er ansatt som driftssjef og avdelingsleder i SAJA, som bistår eiendomsbesittere med aktiv forvaltning og drift av næringseiendom i Stor-Oslo. 

(15. november 2022)​​

_DX_3702-Edit.jpg

Robert kommer fra stilling som teknisk sjef i CBRE Norway. Han er utdannet elektriker men har jobbet med eiendomsdrift det meste av sitt yrkesliv, blant annet i ulike stillinger innenfor Rezidor Hotel Group (nå Radisson).

 

I SAJA får Robert ansvar for videre oppbygging og ledelse av driftsavdelingen – som per idag drifter en portefølje på 17 eiendommer på til sammen ca 100 000 kvm i Stor-Oslo.

Les også: Samarbeid om energioptimalisering i næringsbygg

- Jeg liker å bruke opparbeidet kunnskap og erfaring til å jobbe systematisk med å utvikle,  forbedre og følge opp systemer og rutiner. SAJA har mange flinke folk og verdifull kompetanse på drift og forvaltning av voksne eiendommer, og det er spennende å være med å videreutvikle driftsavdelingen, sier han.

 

- Driftsavdelingen spiller en nøkkelrolle i SAJAs satsing på å bidra til bedre utnyttelse av potensialet i hver eiendom til beste for gårdeier, leietaker og omgivelsene. Robert har svært relevant erfaring og kompetanse, og er godt rigget for å lede vårt løpende arbeid med å profesjonalisere og videreutvikle avdelingen, sier daglig leder Lars Olav Jahre.  

bottom of page